Subvencions rebudes

Associació Leader de Ponent


Implementació d’estratègies de desenvolupament local

Actuació del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020 cofinançada per:

Unió Europea (Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural: Europa inverteix en les zones rurals) Generalitat de Catalunya (Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació)

Projecte subvencionat convocatòria 2016:

Millores instal·lacions de cooperativa consistents en obra civil, adquisició de dipòsits, filtre d'oli i altres equipaments. La inversió va destinada a la incorporació en l'elaboració d'oli ecològic: compra de dipòsits, instal·lacions i obra, maquinària i altres millores.

Projecte subvencionat convocatòria 2019:

Millora del sistema de filtratge i envasat, compra d'una taponadora de taps pilfer i compra d'una enfardadora de palets. La inversió a fer ha estat la compra d'una taponadora amb sistema pilfer i d'una enfardadora. També s'han fet unes millores al sistema de filtratge amb la col·locació d'unes aixetes que en permetin passar d'un tipus d'oli a un altre sense posar i treure les mànegues.

Projecte subvencionat convocatòria 2020:

Millora del sistema d’emmagatzematge i del sistema d’envasat, compra d'una tapadera pneumàtica per a taps a pressió, 7 càmeres de videovigilància i compra de mòduls per a programa comptabilitat i web.