PRODUCCIÓ D'OLI
A principis de novembre, quan les olives verdes comencen a madurar, es cullen.
Després passen per un procés de neteja i, tot seguit, per la moltura. Quan menys temps passi des de la seva collita fins a la mòlta, millor en serà l'oli. És important, també, no escalfar artificialment la pasta; cal fer-ho a temperatura ambient.
L'oli d'oliva verge extra no utilitza cap producte químic en el seu procés.
![](/themes/leo_fashion_store/assets/img/modules/appagebuilder/images/produccio_oli_cogul_4.jpg)
![](/themes/leo_fashion_store/assets/img/modules/appagebuilder/images/produccio_oli_cogul.jpg)
![](/themes/leo_fashion_store/assets/img/modules/appagebuilder/images/produccio_oli_cogul_6.jpg)
![](/themes/leo_fashion_store/assets/img/modules/appagebuilder/images/produccio_oli_cogul_5.jpg)
![](/themes/leo_fashion_store/assets/img/modules/appagebuilder/images/produccio_oli_cogul_2.jpg)